Gotvach.bg»Избрани Колекции»Заешки Дроб по Ловджийски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек по ловджийски по френска рецепта
Нарежете заека. Запържете бекона, без да добавяте мазнина, добавете месото и лука. Задушавайте до омекване на лука....
Пиле по ловджийски с кисели краставички и гъбен сос
Пилето си го нарязваме на порционни парчета. В тиган запържваме бекон и го отделяме настрани.
Месото го запържваме в същата мазнина, като ако е...
Риба по ловджийски
Рибата се почиства от костите и кожата и полученото филе се измива в студена вода, отцежда се и се нарязва на едри кубчета. Поръсва се със сол и черен...
Дробчета по ловджийски
В дълбок съд се нагорещява олиото, след това се прибавят дробчетата, лукът.
Готвят се известно време, докато се задушат и след това се прибавя...
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: