Паниран телешки шницел
Необходими продукти:
500 грама телешко месо
500 грама брашно
2 яйца
1 супена лъжица течна сметана
500 грама галета
сол и смлян черен пипер на вкус
500 милилитра олио
Начин на приготвяне:
Разрежете месото на две парчета, които начукайте. Подправете със сол и смлян черен пипер.
Разбийте яйцата със сметаната.
Оваляйте телешкото в брашното, потопете в яйцата и завършете с галетата. Изпържете шницелите в нагорещено олио от двете страни до образуването на златиста коричка.
Добър апетит!
Снимка: food.passion.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Панирани шницели от кайма
- Шницели на фурна с плънка от кашкавал и яйца
- Пуешки шницел с пилешко
- Пуешки шницели с гарнитура от рукола, нар и пармезан
- Печени морковени шницели с кимион и раита с краставици
- Пилешки шницел с млечен сос грейви
- Пилешки шницели с хрупкава панировка
- Шницели от кълцана сьомга с кашкавал
- Шницели от картофи и целина с градински чай
- За да са по-вкусни шницелите, ги пригответе последно, преди гостите да дойдат
Коментари към Паниран телешки шницел