Телешки Шницел Паприка

Booking.com

Продукти за Телешки Шницел Паприка:

1 кг телешко месо
2 глави лук
100 г сметана
100 г мазнина
50 г масло
100 г пшенично брашно
100 г царевично брашно
черен пипер
червен пипер
магданоз
лимон
сол

Начин за Приготвяне на Телешки Шницел Паприка:

Начукайте шницелите на тънко, посолете ги и подправете с черен пипер. Оваляйте ги в сместа от пшенично и царевично брашно и ги изпържете в силно сгорещена мазнина. В друг тиган задушете лука, нарязан на дребно и добавете 1 ч.л. брашно, червения пипер. След като лука придобие златист цвят го залейте с бульона и оставете да поври за 5 минути. Пасирайте и прибавете сметаната. Залейте шницелите със соса и гарнирайте с парченце лимон, поръсен с магданоз, и бучка масло.

Телешки шницел паприка
Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от Германия
Обща информация за Германия

Booking.com

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар