Продукти за Телешки Шницел Паприка:
1 кг телешко месо
2 глави лук
100 г сметана
100 г мазнина
50 г масло
100 г пшенично брашно
100 г царевично брашно
черен пипер
червен пипер
магданоз
лимон
сол
Начин за Приготвяне на Телешки Шницел Паприка:
Начукайте шницелите на тънко, посолете ги и подправете с черен пипер. Оваляйте ги в сместа от пшенично и царевично брашно и ги изпържете в силно сгорещена мазнина. В друг тиган задушете лука, нарязан на дребно и добавете 1 ч.л. брашно, червения пипер. След като лука придобие златист цвят го залейте с бульона и оставете да поври за 5 минути. Пасирайте и прибавете сметаната. Залейте шницелите със соса и гарнирайте с парченце лимон, поръсен с магданоз, и бучка масло.
Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от Германия
Обща информация за Германия
Добави коментар
Трябва да влезете, за да публикувате коментар.